24. Listopad 2018. - 13:20

Grad Našice donirao zaštitnu odjeću djelatnicima OŽB Našice

Donacija OŽB Našice 01

Danas je u uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice, održana primopredaja zaštitne odjeće donirane ispred Grada Našica djelatnicima Opće županijske bolnice Našice. Vrijednost donacije je 102 tisuće kuna, a donirano je 380 kompleta zaštitne odjeće za svo osoblje bolnice. Donaciju je ravnatelju Opće županijske bolnice Našice i pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović uručio gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Donacija OŽB Našice 02

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić se zahvalio na donaciji te između ostalog rekao
„Još jedna vrijedna donacija Općoj županijskoj bolnici Našice ovog puta od Grada Našica. Ovo je već tradicionalna inicijativa Grada Našica koji prepoznaje vrijednost i važnost Opće županijske bolnice Našice za kvalitetu i standard života u našem gradu i široj lokalnoj zajednici jer bolnici gravitira 80 tisuća stanovnika. Trudimo se ulagati redovito u prostore, u skupu medicinsku opremu. Bolnica redovito ulaže i u edukaciju svojih kadrova na svim razinama. Naravno uvijek nam nedostaje sredstava za određene stvari i u ovom slučaju sestra Zvjezdana Gvozdanović kao uvijek vodi računa o svim zaposlenicima te je zatražila sredstva za nabavku i zanavljanje zaštitne odjeće. Nismo imali raspoloživih sredstava za tu namjenu u planu za ovu godinu te smo zamolili gradonačelnika da nam pripomogne. Zahvaljujem se na donaciji vrijednoj 102 tisuće kuna, a radi se o 380 kompleta odjeće i jednoj značajnoj i velikoj pomoći od strane Grada Našica. Zahvaljujemo se što je Grad Našice povećao iznos kojim pripomaže našičkoj bolnici i na taj način pokazuje svoju skrb za našu instituciju.
Ova donacija je jedna u nizu donacija koje se događaju kroz cijelu godinu i zahvaljujemo se svim našim donatorima koji su već donirali ove godine, ali i onima čije donacije tek slijede. Mogu najaviti da i okolne općine koje se nalaze blizu Grada Našica su najavile donacije.”

Donacija OŽB Našice 03

Gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić o potpori Grada Našica bolnici je između ostalog izjavio.
„Ovom donacijom pomažemo opremiti naše djelatnike u bolnici, a radi se o donaciji vrijednoj 102 tisuće kuna. Moram zahvaliti na inicijativi ravnatelja bolnice Hrvoju Šimića kao i svim djelatnicima koji su prepoznali važnost potpore šire zajednice jer bolnica radi posao koji je izuzetno značajan za svakog našeg sugrađanina. Važno je da se percepcija javnosti o bolnici i svim gradskim institucijama podigne na jednu višu razinu kako bismo u budućnosti imali kvalitetnu medicinsku skrb. Bolnica je jedna od najznačajnijih institucija u našem gradu i naravno da Grad Našice to prepoznaje i u budućnosti će pomagati koliko su naše mogućnosti. Ovo je jedna u nizu akcija koje radimo direktno s bolnicom, a uvjeren sam da će ih u budućnosti biti još mnogo na zadovoljstvo svih pacijenata koji dolaze u našu bolnicu.”

Donacija OŽB Našice 04

U ime svih zaposlenih na vrijednoj donaciji se zahvalila Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Opće Županijske bolnice Našice Zvjezdana Gvozdanović koja je izjavila
„Zahvaljujem našem gradonačelniku Josipu Miletiću i ravnatelju Hrvoju Šimiću na razumijevanju u ime sveg naše osoblja koji smo dobili našu radnu odjeću. Odjeću su dobile naše spremačice, djelatnici u kuhinji, kuhari i pomoćno osoblje, medicinske sestre, prvostupnice sestrinstva i naši liječnici. Opseg ove donacije je veliki i to će nam uvelike pomoći u našem daljnjem radu.”

 

©2019 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search