05. Studeni 2018. - 13:37

Općina Đurđenovac donirala radnu odjeću za djelatnike OŽB Našice

donacija1

Danas je Opća županijska bolnica Našice zaprimila donaciju radne odjeća za zdravstvene djelatnike na radnom mjestu u operacijskoj sali. Odjeću je donirala Općina Đurđenovac, a radi se o 90 kompleta vrijednosti 15 tisuća kuna. Primopredaja je održana u uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice, a donaciju je ravnatelju Hrvoju Šimiću i pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović uručio načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

donacija2

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović o ovoj donaciji je između ostalog izjavio.

„Mi u Općini Đurđenovac gajimo posebne osjećaje i zainteresiranost za kvalitetan rad Opće županijske bolnice Našice. Vidimo iz dana u dan da se kvaliteta zdravstvene skrbi diže na višu razinu. Odlučili smo s ovom skromnom donacijom medicinske opreme dati potporu i vodstvu Opće županijske bolnice Našice, ali i svim djelatnicama i djelatnicima koji svoju zadaću rade na vrhunskoj razini. Zahvaljujem se i ravnatelju doktoru Hrvoju Šimiću koji svakodnevno podiže tu razinu. Mi smo iz više razloga zainteresirani za rad Opće županijske bolnice Našice. Prije svega s obzirom na veliki broj pacijenata koji svakodnevno ovdje nailaze na potrebitu zdravstvenu skrb, ali i određeni broj zaposlenika s područja naše općine ovdje je u radnom odnosu što utječe i na punjenje općinskog proračuna. Kod ove donacije manje je bitna materijalna strana, a više je to jedna poruka zahvale i potpore Općoj županijskoj bolnici Našice na čelu s ravnateljem Hrvojem Šimićem. Uvjeren sam da će uz ovako kvalitetan i dobar rad našu potporu imati i ubuduće.”

donacija4

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić se zahvalio na donaciji te između ostalog istaknuo

„Danas je donirana medicinska odjeća za osoblje u operacijskim salama. Radi se o 90 kompleta odjeće takozvana zelena garnitura, a vrijednost donacije je 15 tisuća kuna. Naši djelatnici će svoje operativne zadatke obavljati sada u novoj odjeći koju je donirala Općina Đurđenovac na čemu se zahvaljujem. U jednom razgovoru s načelnikom Hrvojem Topalovićem upravo smo govorili o važnosti shvaćanja kompletne lokalne zajednice o vrijednosti i značaju jedne ovakve institucije za cijeli naš kraj. Općoj županijskoj bolnici Našice gravitira oko 80 tisuća stanovnika, a u tome prednjače stanovnici s područja nekadašnje Općine Našice u koju pripada Općina Đurđenovac te se zahvaljujemo na podršci. Mi skrbimo za sve stanovnike pa tako i Općine Đurđenovac, a u bolnici imamo i značajan broj zaposlenika s područja Općine Đurđenovac. Nama je značajno da nam se pruži podrška i da nakon Grada Našica koji je dao donaciju i Općina Đurđenovac daje donaciju u skladu sa svojim mogućnostima, a najavljene su donacije i ostalih okolnih općina. Potruditi ćemo se i svojim sredstvima ulagati dalje u kadrove, opremu i prostore što će do 50. obljetnice 2020. godine našičku bolnicu dovesti u vrh prema kvaliteti pružene usluge.”

donacija5

 

©2019 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search