17. Srpanj 2023. - 11:57

5. međunarodni simpozij palijativne skrbi-OŽB Našice

5 Medjunarodni simpozij palijativne skrbi plakat

Poštovane kolegice i kolege, uvaženi gosti i suradnici,

čast nam je i zadovoljstvo pozdraviti Vas na 5. međunarodnom simpoziju palijativne skrbi u Našicama koji organizira Opća županijska bolnice Našice.
Simpozij palijativne skrbi u Našicama organizirati ćemo ove godine po peti put. Kroz 5. međunarodni simpozij palijativne skrbi promoviramo naš Odjel palijativne skrbi, Opću županijsku bolnicu Našice, grad Našice i Osječko baranjsku županiju.  Ove godine naš Odjel za palijativnu skrb obilježava sedam godina rada (dvije godine u okviru Internog odjela) i pet godina  rada kao samostalan odjel.

Simpozij je prvi put održan 21.10.2016.  godine. Drugi simpozij, održan je 05.10.2017. godine.   Treći simpozij održan je 14.9.2018. u Našicama. Četvrti simpozij održan je 13. i 14. rujna 2019. godine. Naš edukativni projekt iz godine u godinu poprimao je  sve veće razmjere.  

Za uspješan rad u palijativnoj skrbi važni čimbenici  su znanja, stavovi i vještine koje ćete imati priliku usvojiti, zanoviti i podijeliti na našem simpoziju kroz predavanja, rasprave, radionice i plakate. Simpozij je namijenjen svim dionicima zdravstvenim i nezdravstvenim, u skrbi za palijativnog bolesnika.
5. međunarodnom simpoziju palijativne skrbi održavamo u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama 31. kolovoza i 1. rujna 2023. godine.
Dobro došli u grad Dore koja  osim što je  ostavila neprocjenjivo glazbeno bogatstvo vodila je bila bolnicu kao predsjednica podružnice Crvenoga križa u čijoj su nadležnosti osnovane vojne bolnice.
Želim vam puno uspjeha u stjecanju i zanavljanju znanja te poznanstava.
Veselimo se druženju kroz naš edukativni projekt u Našicama, našem malom gradu velika srca.

Sve dodatne informacije možete pogledati na poveznici


S poštovanjem,

dr. sc. Zvjezdana Gvozdanović, mag. med. techn.Predsjednica 5. međunarodnog simpozija palijativne skrbi

Mario Gašić, mag. med. techn.Tajnik 5. međunarodnog simpozija palijativne skrbi

©2023 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search